Hvordan

Dropbox på din NAS med Cloud Sync i 3 trinn

Takket være Cloud Sync kan du synkronisere Dropbox og andre skytjenester med Synology NAS. På denne måten kan du enkelt sikkerhetskopiere Dropbox eller inkludere den i backup-planen til NAS-en din. Du har også raskere tilgang på hjemmenettverket, og Dropbox trenger ikke å være aktiv på datamaskinen din.

Trinn 1: DSM

Cloud Sync er en app for DSM, Synologys operativsystem. I tillegg til Dropbox lar Cloud Sync deg også synkronisere andre populære skytjenester som OneDrive, Google Drive, Box og mer. Vi tar Dropbox som et eksempel. Les også: De 9 beste gratis skytjenestene under mikroskopet.

Logg på DSM med nettleseren din. Bruk File Station til å lage en mappe på NAS-en din der du vil laste ned Dropbox, for eksempel en standardmappe eller en mappe for alle nettverksbrukere. Gå nå til via startknappen (øverst til venstre i DSM) Pakkesenter. Installer Cloud Sync-appen og start Cloud Sync fra DSM-hjemmeknappen.

Trinn 2: Cloud Sync

Første gang du starter Cloud Sync, kan du konfigurere Dropbox-synkronisering direkte med knappen med samme navn. Du blir omdirigert til www.dropox.com for å samtykke til denne kampanjen. Deretter kommer du tilbake til Cloud Sync-appen for å få flere innstillinger. Velg kl Lokal sti mappen du opprettet i forrige trinn. Bie Ekstern vei du kan spesifisere en mappe i Dropbox. Dette er bare nyttig hvis du bare vil synkronisere de viktigste Dropbox-mappene dine. Med alternativet Datakryptering filer er kryptert i Dropbox. Dette alternativet kan bare brukes av eksperter, da filene i Dropbox kan bli uleselige.

Trinn 3: Innstillinger

Valget du tar med Synkroniser retning er viktig. Som standard blir justeringer du gjør i Dropbox-mappen på NAS-en din oppdatert til skytjenesten, akkurat slik du bruker Dropbox på datamaskinen. Denne innstillingen kalles Toveis. Du kan velge å bare sikkerhetskopiere Dropbox til NAS-en (i stedet for å synkronisere). I dette tilfellet endrer du innstillingen Synkroniser retning til Last bare ned eksterne endringer. Valget Last opp bare lokale endringer fungerer i omvendt retning.

Synkroniseringen din blir utført automatisk. I innstillingene til Cloud Sync-profilen din kan du spesifisere hvor ofte dette skal gjøres, spesifisere båndbreddebegrensninger og redigere andre alternativer.